Crioterapie pentru recuperare medicală

Vezi mai multe

Crioterapia este o metodă de vindecare a leziunilor (articulare sau musculare) prin care sunt utilizate aplicații externe reci asupra zonelor afectate. Scopul acestei terapii este de a scădea durerea (analgezic), diminuarea procesului inflamator posttrauma sau postoperator, putând fi utilizată totodată în refacerea și recuperarea sportivă de zi cu zi.


De asemenea, aplicațiile locale reci creează vasoconstricția în țesuturile superficiale și scade viteza de conducere nervoasă, având și efect asupra metabolismului local.

Beneficii:

  • Reduce semnificativ durerea asociată afecțiunilor și zonelor traumatizate
  • Determină recuperarea din diferitele patologii sportive
  • Grăbește vizibil procesul de vindecare
  • Reduce inflamațiile și stimulează recuperarea după antrenamente
  • Scade timpul necesar recuperării
  • Favorizează circulația sangvină

Game Ready GRPro 2.1 este un sistem inovator de recuperare prin criocompresie, care ajută oamenii să se recupereze și să își revină după o accidentare sau o intervenție chirurgicală. Mii de pacienți, sportivi de elită, echipe profesioniste, chirurgi ortopezi, medici specialiști de medicină sportivă, kinetoterapeuți din întreaga lume au ales Game Ready și îl folosesc de peste 15 ani.


Sistemul oferă o răcire mai rapidă, mai profundă și mai durabilă în comparație cu metodele tradiționale Rest-Ice-Compression-Elevation (RICE) și alte dispozitive


Pentru leziuni acute și recuperare postoperatorie, sistemul de răcire și compresie GRPro® 2.1 1 este dovedit clinic că ajută la reducerea consumului de opioide, la scăderea durerii și a inflamațiilor, având un efect pozitiv asupra procesului de recuperare și refacere postefort.